Naturlig frihet

Naturlig Frihet

Att följa modets trender är inte alltid enkelt. Det krävs både tid och engagemang för den som vill hänga med i vad som gäller för stunden.

Med lyocell kan du hitta stilen utan att behöva leta. För den är ett eget slags mode. Som både följer med och går mot strömmen, på en och samma gång.

Mode och trender går alltmer mot det naturliga. Och det är här lyocell går i täten för det allra hetaste. Ett enkelt material präglat av lyx, det är så lyocell känns. Det är blygsamt och tillbakadraget, och samtidigt sofistikerat och lika iögonfallande som senaste haute couture. Det är stranden och staden i ett och samma andetag.

Men på vad sätt är lyocell det som också går emot?

Jo, genom tillverkningssättet. Till skillnad från många andra tyger är framställningen av lyocell snäll mot naturen. Så att bära lyocell innebär mer än mode och mjukt material, det innebär också att värna om vattendragen och luften. Den som vill ha naturlig frihet att välja, bör välja lyocell. För då slipper man välja. Man får nämligen det bästa från två världar, utan att ens anstränga sig. Det är så framtidens mode skapas, och med lyocell är vi redan där.