Naturlig Känsla

Naturlig känsla

Lyocell är egentligen mer än bara ett tyg. Det är ett både ett tyg och en naturlig känsla

Förutom att lyocell är ett mjukt behagligt material är det också tillverkat på ett sätt som är snällt mot naturen. Det känns alltså bra på mer än ett sätt när man bär en tröja eller ett par byxor av lyocell.

 

Vi har blivit alltmer kräsna när det gäller miljövänliga material. Vi vill inte längre gå omkring i kläder som tär på miljön eller sova mellan lakan som vi vet gjort skada för naturen. Men med ett örngott i lyocell kan du sova gott på natten. Med en kjol i ljuvlig lyocell behöver du inte undra vad tyget kommer ifrån. Det finns där redan, som en given del av naturen.

Så nog kan man säga att lyocell ger en naturlig känsla. Lent och följsamt mot huden, och ett rent samvete. För vad kan vara mer naturligt än ett tyg som tillverkas på ett sätt som är snällt mot både naturen, människorna och djuren.

Och variationen då? Färgerna, formerna? Ja, självklart. Allt är möjligt och det mesta finns. Lyocell ger samma frihet som alla andra tyger, det ger bara ännu lite mer. En naturlig känsla. Det är inte vi eller naturen, det är vi och naturen.